Din kreative proces

Det jeg kan hjælpe dig med

Hjemmeside - Nyhedsbrev - SoMe

Kreativ sparing - har været selvstændig i 32 år, og vælger nu at gå en anden vej, hvor jeg kan have kunsten i fokus.

Du har ingen binding, jeg lære dig basis omkring din hjemmeside, så du selv kan tage over, og have kontrol over din hjemmeside. Jeg hjælper dig igang med din kreative forretning.

Hvem er jeg?

Kan du læse om længere nede.

Priser

Der er mange måder at betale for min service. Jeg har personlig gennem tiden selv manglet mere flexibilitet til at komme igang på.

Hvad kan du forvente

Jeg prøver at være så gennemsigtig og ærlig som jeg overhovedet kan være. Hvis der er noget jeg ikke har fået belyst, må du endelig spørge.

Hvordan kommer du igang

Du skal vide der er mange muligheder at være kunstner på i dag............. Skal du have et CVR nr eller er der andre muligheder..? Svaret er JA, der er mange måder. Skal du være i A-kasse, og hvordan kan de hjælpe

Til dig der gerne vil vide lidt mere om mig.

 

Som udgangspunkt, køre jeg efter filosofien “når energien ikke er der mere, så er den væk”

Hvis du føler at vores samarbejde er ved at nå slutningen, ja så føler jeg det måske osse. Hvis alt bliver sagt med omsorg og hensynstagen, så tror jeg at udfaldet bliver så meget bedre.

Som person kan jeg rigtig godt lide at hjælpe andre igang,  jeg er en god igangsætter. Derfor handler det om for mig, at du selv overtager vedligeholdelsen, så du kan få kontrol over din egen forretning.

Min sparing er bedst i starten af en ny proces.

Jeg er født i 1965, og har været selvstændig siden 1992. Jeg har gennem tiderne arbejdet med rigtig meget.

Et uddannet i rejsebranchen, og har en kontoruddannelse bag mig. Hver gang jeg skulle bruge en færdighed, har jeg taget en uddannelse, så du skal bare bede mig trække skuffen ud med uddannelser, så remser jeg dem op.

Den bedste forretning, er selvfølgelig at starte op med en stor pose penge. Men nogle gange er virkeligheden ikke sådan. Der skal man måske starte op med hjælp fra venner og familie, som arbejder gratis.

Og ja, ca 3 år skal du bruge for at få fundament. Og ja det er en hård periode, med mange bekymringer, tvivl og frustrationer.